Tekastiin äsken Taavin (4v) kans suklaakakkua mikrossa. Työkaveri kertoi, että oli tehnyt ja heti aattelin, että se ois helppo ja nopea tehä lasten kans. Ja herkullinen tulikin. Toki olen parempiakin suklaakakkuja syönyt - mm. sellaisia mihin tulee ihan oikeaakin suklaata ;) - mutta tämä on varsin mainio resepti yllärivieraita - tai sitten vaan äkillistä makeanhimoa - varten ;)

Resepti on täältä.

Suklaakakku mikrossa

100 g voita

2 munaa

1 dl sokeria

0,9 dl vehnäjauhoja

0,5 dl tummaa kaakaojauhetta

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

Sulata ja jäähdytä voi. Sekoita munat ja sokeri. Lisää voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Voitele mikronkestävä vuoka ja paista kakkua 2,5-3 minuuttia täydellä teholla (800W). Kakku nousee reilusti paistamisen aikana! Kakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.

Jäähdytä kakku kunnolla ennen tarjoilua. Mehevää myös seuraavana päivänä.

Me koristeltiin kakku tummalla kaakaojauheella ja suklaalastuilla.